View Full Version : Fixed Problem s Paganem
Ahoj, nevím jestli někdo máte podobný problém ale poslední dny mě trápí se dostat do Paganu, když seskáču troskama dolu a přiběhnu do místnosti kde je port do jeskyně, tak mi na vteřinu zčerná obrazovka a objevím se ve městě u GK...podotýkám že Quest mam a že sem tam běžně chodil farmit.
Díky
aj druhy Q?
To na zo nemá žádný vliv
To na zo nemá žádný vliv
Má, bez toho tě to tam nepustí.
Má, bez toho tě to tam nepustí. no nema to vliv na jeho problem, a semnou se nehadej a pomoz tomu hraci
no nema to vliv na jeho problem, a semnou se nehadej a pomoz tomu hraci
Odportí tě to zpátky do města, pokud nemáš oba dva úkoly hotové.
no nema to vliv na jeho problem, a semnou se nehadej a pomoz tomu hraci
si strasne mudry a pritom netusis
https://forum.lineage2.cz/showthread.php?18382-Pagan-vstupní-quest (https://forum.lineage2.cz/showthread.php?18382-Pagan-vstupn%C3%AD-quest)
Už 1. Q ti musí umožnit vstup do paganu aspoň za 1. dveře.....
Teď sem zkousel oběhnout 1. Q znovu a pokud mam jen Visitor´s Marku (ta červená) tak mě to tam pustí. Jenže tato Marka se mi po prvním otevření dveří změní na Faded Visitor´s Mark (Bílá) a s tou už u portujícího zrcadla mě to portí zpět do města...
a portění do města je prostě blbost protože i pokud nemáš žadný Q tak by se mělo dát projít přes zrcadlo (jedinej problém bude že na tebe budou útočit Gatekeeper Zombie a neotevřeš 1. dveře).
Podle mě je to Bug....protože i na té Bílé Marce je psáno že ti umožňuje pernamentní vstup do paganu (Aspoň přes 1. dveře).
Co se týče druhého Q ten je na otevření druhých dveří a tam já nepotřebuju.
Díky
ano tak by to melo fungovat, ale na minulym DE byla udela uprava ze te to odportilo u zrcadla, setkal jsem se stim jenom tady, proste si udelej Q a neres to ten Q je na 20 min
V pohodě ja si ho udělam. Ale jde i o princip...
Ten Q vypada lehce 10 Srdci, vem si ze sem jeblej Bish nemam jak zabit Humanoida ze kterých to padá a navíc ten Q drop tech itemu kdy ti padne jedno srdce z 10 mobu, tak to mas tak na 2 hodiny nez to umlatis tim homem nebo valhalou :D
Proč teda pro vstup potřebuju i 2. Q který je dá se rict k ničemu protože za 2. dveře jít nepotřebuju?
Možná by to chtělo opravit...
Po RR v pondelok bude nasadena oprava.