View Full Version : Drop aden
Adena drop není 100%. Typuji, že to je retail, takže 70% šance na drop. Nezvážíte drop 100%?
Adena drop není 100%. Typuji, že to je retail, takže 70% šance na drop. Nezvážíte drop 100%?
To možem potvrdiť moj odhad 60% na drop adena, dalsia vec ma zarazila a to šipi, to je čo za sranda zdvihnem po 4 mobov drop i zo sipni a hned pretazenie cca 12% navyse. Dalsie enchant homa zo 120 EWC neskvor BEWC už ma nebavilo stale kupovať po 10 homa rupali na cca 10% od +3 s 10 hom jedno sa podarilo dať na +4 a s 50 hom jedno na +6...
Za dalsie MP regen po cca15 bodoch a invo mi dobilo cca 1200MP? Na C4 som si MP navaril, na gracii kokabura buf na viac MP a kopec inich pomocok, tuna je to strašna bieda, to aby som si logol 4 MP pumpi na farmu a enchantil vsetky mage skili na COST.
To možem potvrdiť moj odhad 60% na drop adena, dalsia vec ma zarazila a to šipi, to je čo za sranda zdvihnem po 4 mobov drop i zo sipni a hned pretazenie cca 12% navyse. Dalsie enchant homa zo 120 EWC neskvor BEWC už ma nebavilo stale kupovať po 10 homa rupali na cca 10% od +3 s 10 hom jedno sa podarilo dať na +4 a s 50 hom jedno na +6...
Za dalsie MP regen po cca15 bodoch a invo mi dobilo cca 1200MP? Na C4 som si MP navaril, na gracii kokabura buf na viac MP a kopec inich pomocok, tuna je to strašna bieda, to aby som si logol 4 MP pumpi na farmu a enchantil vsetky mage skili na COST.
Bez offeinsivy: Hraješ IL poprvé?
Jinak na IL existují herby :)
jak si muzes na bete lehce otestovat, fighter zbrane se enchantuji mnohem lip..... proto bych enchantil fighter zbran a pak u mammona vymenil za homo.... i tak to ale stoji bez pvp bonusu za prd....
many je malo.... ale dost lidi tady chtelo retail tak si ho vychutnej :)
Martin88
26-09-2017, 05:02
Presne tak retail je top : )) ziadne mana potioniky :DD pekne si najdi aktiv ee alebo tahaj boxiky :D
Řešíme zde adeny a ne enchantování homa. Díky.
No adena je cca 70% podla toho ako padaju, a aj niektore mobi asi nebudu nastaveni na 16x. V mosku som len tak isiel cestou k RB a po ceste mobi niektore hodili na zem 250k a niektore len 60k.
PS: Otazka ku MP je tuna kokabura co dava MP?
V Pagan zase tomu červenemu mobovi trvalo asi 3s k prekonaniu dveri, ale nieje to problem ked ho zamknem von a odlognem, potom už sa nazad nebuguje.
No adena je cca 70% podla toho ako padaju, a aj niektore mobi asi nebudu nastaveni na 16x. V mosku som len tak isiel cestou k RB a po ceste mobi niektore hodili na zem 250k a niektore len 60k.
PS: Otazka ku MP je tuna kokabura co dava MP?
V Pagan zase tomu červenemu mobovi trvalo asi 3s k prekonaniu dveri, ale nieje to problem ked ho zamknem von a odlognem, potom už sa nazad nebuguje.
Duvod,proc z nekterych padlo jen 60k je,ze jsou tam i typy mobu,kteri jsou opravdu weak (prirovnal bych to k 1x HP).Je jich tam opravdu malo,ale je tam jeden takovy typ moba.
ElectroOW
26-09-2017, 17:12
Asi by nebylo od veci zvazit 100% drop aden.
Takže podle nového drop hacku je drop aden stále 70%...
Hora cio
27-09-2017, 23:49
drop hack sice 70%, ale v itčku či ve fog stakat krasně 70k-100k aden povlačkovani :)
drop hack sice 70%, ale v itčku či ve fog stakat krasně 70k-100k aden povlačkovani :)
To je sice pěkné, ale adeny ti z každého moba nepadají, protože šance na drop je pouze 70% a ne 100%...
Hora cio
28-09-2017, 00:03
no nepadaji, ale to musiš mobit vic mobu najednou, takže pro těch 70% se sice nadřeš třeba u těch ashkenasu je to znát, jinak 80 včetně tar beetle z toho 35 druhu aden přes 70k slušní celkim. na vostrem doufam ze to tak vidrží.
Není mi moc jasné, proč tento topick vlastně vznikl. Ta šance je naprosto normální, tak to má být.
Rate 16x u adena zvedne jejich množství 16x, šance zůstává stejná. Kdo na beta zašel trochu mobit, místo rupání zbraní v Giranu, zjistil, že to je naprosto OK. V tomto ohledu se tedy změny neplánují.
Není mi moc jasné, proč tento topick vlastně vznikl. Ta šance je naprosto normální, tak to má být.
Rate 16x u adena zvedne jejich množství 16x, šance zůstává stejná. Kdo na beta zašel trochu mobit, místo rupání zbraní v Giranu, zjistil, že to je naprosto OK. V tomto ohledu se tedy změny neplánují.
Souhlasim...adeny jsou v cajku a je jich vic nez dost,kolem 27 lvlu jsem mel 2 mice a to jsem to flakal...
Beru to třeba z DKtechu (GP). Kde adena drop byl 100% a padalo to z každého moba.
Beru to třeba z DKtechu (GP). Kde adena drop byl 100% a padalo to z každého moba.
Jo jo já ti rozumím, ale to je o přístupu k tomu. Pokud se někdo rozhodne rozbourat šance tak pochopitelně může. My jsme v tomto případě (adena) volili zachování šance ale znásobení množství.